Lazy Range – Funky Dora Frenchic

31,00 

Lazy Range – uutuus – vahallinen kalkkimaali  – Mattapintainen kalkkimaali, jossa on vaha jo valmiina – kuinka kätevää!

Lazy Range on täysin uudenlainen, palkittu ja kestävä vahallinen kalkkimaali / chalk paint puisille kalusteillesi. Vahaominaisuuden ansioista maali liukuu notkeasti ja huomaat kuinka riittoisaa se on.

Lazy Range maalissa on innovatiivisia ja uudenlaisia ominaisuuksia: ’Self Levelling’ ominaisuuden ansiosta maalipinta levittyy kuin itsestään eikä pintaan jää juuri lainkaan tai ei ollenkaan siveltimen jälkiä – pinnasta tulee upean tasainen helposti.’Self Priming’ tarkoittaa ettei tartuntamaalia tarvita.

Jos et ole vielä kokeillut kalkkimaalia, aloita Lazy Range sarjasta – ihastut varmasti laadukkaaseen ja kestävään maalimme!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): FC0070004G1 Osastot: ,

Kuvaus

750ml

Tyylikäs beige maanläheinen sävy.

Täysin uudenlainen vahallinen kalustekalkkimaali puuhuonekaluillesi. Tällä tuotteella saat upean tasaisen pinnan, kestävän ja pyyhittävän. Tuote on todellinen kiireisen maalarin unelma!

Riittoisuus n 12,5m2/750ml eli yhden astiakaapin tai vaatekaapin verran, kahteen kertaan.

Voit halutessasi käyttää Frenchic-vahoja maalatulla pinnalla luomaan patinaa ja syvyyttä. Lazy Range kuivuu nopeasti, mutta vaha maalissa kovettuu vielä päiviä, jonka jälkeen maalipinnasta tulee kestävä mattapinta. Tuote on kehitetty erityisesti puuhuonekalujen maalaukseen. Maalipinnan kuivuttua voit halutessasi aktivoida vahan kiillottamalla pinnan, jolloin saat maalipintaan kauniin himmeän kiillon.  Sisäkäyttöön. Soveltuu myös ruiskumaalaukseen.  Lue ohjeet maaliastian kyljestä ennen maalaustyön aloittamista.
Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.