Al Fresco – After Midnight Frenchic

17,50 33,00 

Al Fresco – mattapintainen ja kestävä kalkkimaali kalustemaalaukseen ja sisustusmaalaukseen

Al Fresco on monipuolinen, uusi  chalk & mineral kalustemaalisarja herkullisissa väreissä. Mattapintainen ja kestävä maali ulkokalusteille, parveke- ja terassikalusteille sekä kalusteille sisätiloissa – kaikenlaiseen sisustusmaalaukseen! Mattapinta ja puuteriset sävyt näyttävät kauniilta sisätiloissa ja sopii kauniisti vanhoihin sekä uusiin rakennuksiin ja niiden sisustukseen.
Maalissa jo valmiina olevat suojaominaisuudet tekevät pinnasta kestävän ja kauniin ilman muuta suojausta. Al Fresco sävyillä voit maalata vaikkapa keittiön kaapit tai keraamisia laattoja!
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

After Midnight – sininen -mattapintainen kalustemaali.

Al Fresco – kosteudenkestävä ja laadukas kalustemaali.  Al Fresco on monipuolinen kalustemaalisarja herkullisissa väreissä.  Al Fresco sarjan kestävillä kalustemaaleilla voit maalata vaikkapa keittiön kaapit! Uudista tummat, puiset keittiökalusteet valoisiksi ja moderneiksi – valitse sävy, tee pohjatyöt ja maalaa.

Mattapintainen ja kestävä maalisarja ulkokalusteille sekä sisätilojen kaikille pinnoille sisustusmaalaukseen! Metallille, puulle ja keraamisille laatoille.

 Al Fresco-sarjan maaleissa on homeenesto ja ne ovat vähä VOC-sisältöisiä. Al Fresco-maalipinnasta tulee kaunis ja kestävä mattapinta. Lue maalipurkin kyljestä ohjeet ennen käyttöä ja maalaa vähintään kaksi kerrosta. Kerrosten kuivumisväli 2h. Soveltuu ruiskumaalaukseen.  Liity FB:ssa inspiroivaan ’Frenchic Paint Finland’ -ryhmään, jossa näet paljon maalattuja Frenchic-projekteja!

Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

Lisätiedot

Koko

250ml, 750ml