Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 08.01.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Luxe Home y-tunnus 2735077-2. Myymme tuotteita yksityishenkilöille tällä hetkellä vain Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.luxehome.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna, sekä Collector Lasku ja Osamaksu.

Maksuehdot

https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Kiire sesongit saattavat viivästyttää toimitusta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan www.luxehome.fi etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut 6,90 euroa sisältävät posti- ja pakkauskulut. Huonekaluja tilatessasi otathan meihin yhteyden ensin asiakaspalvelu@luxehome.fi tai 0400-277281. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä sekä kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Toimitamme tarvittaessa myös kotiinkuljetuksella. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/ Voit myös valita myymälästä noudon jolloin toimituskulut ovat 0 euroa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksen tapahtuessa perimme 6,90 € toimituskuluja. Vintage huonekaluilla ei palautus- ja vaihto-oikeutta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Luxe Home tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Luxe Home
Aleksanterinkatu 29
15140 Lahti

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Tilauksen noutamatta jättäminen

Noutamatta jätettyjen pakettien todelliset posti- ja pakkauskulut joita noutamatta jätetystä paketista yritykselle aiheutuu veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden postimaksun.

Tuotteiden vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen/tuotteet perimme tällöin uuden postimaksun.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@luxehome.fi tai puhelimitse 0400-277281.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Luxe Home käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Luxe Home sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.